+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Évzáró gála
2022. május 23. hétfő 13:05
Évzáró gála
Megtartotta évzáró gáláját a Kanizsai Fiatalok Közössége szombat este a Honvéd Kaszinóban.
Nagykanizsa

Megtartotta évzáró gáláját a Kanizsai Fiatalok Közössége szombat este a Honvéd Kaszinóban. A csoport a Valahol Európában című musicalt mutatta be a létesítmény tükörtermében. A kétfelvonásos darab során összesen 51 szereplő lépett a színpadra.

A fiatalok az összes előadás és verseny közül erre a fellépésre készültek a legtöbbet az évben. A kétórás produkcióra rengetegen voltak kíváncsiak.

– Az évünk nagy része ezzel a darabbal telt. Bemutattunk egy másik, egész estés karácsonyi darabot, azzal is sokat dolgoztunk, illetve a Helikonon is megmérettettük magunkat, ahonnan a színjátszókör ezüst minősítést hozott haza és egy színészi különdíjat. Azt gondolom, hogy nagyon-nagyon sokat dolgozott a csapat és nagyon büszkék vagyunk a gyerekekre. Rengeteg versenyeredményünk van, ebben az évben több mint ötven előadáson vettünk részt a színjátszókörre, ebben vers, ének és színdarab-bemutatók voltak – nyilatkozta Szollár-Nikolics Zsanna a Kanizsai Fiatalok Közössége csoport elnöke.

A csoporttagok szerint teljesen új élmény volt egy ilyen hosszú és nehéz darabot megtanulni, de a tapasztalat és a próbák jó hangulata miatt megérte a belefektetett munka.

– A szerepem egy kicsit nehéz volt az elején, én Suhancot játszom, az egyik főszereplőt, aki elhiteti mindenkivel, hogy fiú és a végén kiderül, hogy igazából egy lány. Egy szerelmi szál is kibontakozik a darabban, ami szintén egy kicsit döcögősen indult, de aztán abba is beleszoktunk. Alapból egy anyafigura vagyok a kicsi Kuksinak, aki a darabnak az egyik főszereplője – árulta el Molnár Bernadett Bianka.

A diákszínpad nyárra táborozást tervez, a jövő évet pedig valószínűleg csoportokra bontva kezdik el az egyre növekvő taglétszám miatt.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu