+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Falunap Magyarszerdahelyen
2022. július 18. hétfő 13:56
Falunap Magyarszerdahelyen
Nemrégiben a térség kistelepülései összefogtak, és egy pályázatnak köszönhetően valósítják meg a közösségi rendezvényeket.
Magyarszerdahely

Folytatódott a falunapok sora – ezúttal Magyarszerdahely készült színes programokkal. Térségünkben a környékbeli településeken minden hétvégén várja az érdeklődőket egy-egy olyan ünnep, amely a helyiek és a vendégeik kikapcsolódását szolgálja.  

Nemrégiben a térség kistelepülései összefogtak, és egy pályázatnak köszönhetően valósítják meg a közösségi rendezvényeket.

- A pályázati kiírásnak megfelelően a helyi közösségépítés a cél ezekkel a programokkal, eseményekkel. Remélhetőleg minél szélesebb réteg, korosztály képviseli magát a mai falunapunkon. Falunap, kulturális találkozó a mai esemény neve, címe, így hirdettük meg. Igyekeztünk valóban a legkisebbektől az idősebbekig minden korosztály számára valamilyen kis ízelítőt a programok gyanánt nyújtani – nyilatkozta Marczin György, Magyarszerdahely polgármestere.

Délután leginkább a családosok voltak a falunapon, hiszen a legkisebbeknek szóló műsorral indult a rendezvény. Marczin György, a település vezetője szerint az emberek egyre inkább várják a hasonló eseményeket.

- Leginkább a pandémia magunk mögött hagyása vagy épp előttünk tolása kapcsán, de ki vannak az emberek éhezve a rendezvényekre, eseményekre. Talán a létszám is bizonyítja, nem csak helyből jönnek, hanem a környező településekről vagy még a város vonzásából, Nagykanizsáról is elég sokan ellátogatnak – tette hozzá Marczin György, Magyarszerdahely polgármestere.

A gyermekprogramokat a felnőtteknek szóló műsorok követték a színpadon, az estét pedig hagyományosan a falunapi bál zárta.  

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu