+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Elbúcsúzott Zoltán atya
2022. augusztus 8. hétfő 14:58
Elbúcsúzott Zoltán atya
Zoltán atya az elmúlt öt évben a térség három plébániáján, összesen nyolc településen szolgált.
Újudvar

Megtartotta búcsúmiséit vasárnap Arányi Zoltán plébános. Zoltán atya az elmúlt öt évben a térség három plébániáján, összesen nyolc településen szolgált.  

2015-ben került Nagykanizsára Zoltán atya, a Jézus Szíve Plébánián töltött el több mint két évet, akkor ismerte meg Zala megyét.

– Nagyon megszerettem ezt a vidéket és ajándékként éltem meg, amikor a püspök atya 2017-ben nem távolabb helyezett Nagykanizsától, hanem ide, gyakorlatilag a szomszédságába, Újudvarra. Akkor még Homokkomáromot láttam el és egy évvel később bővült a szolgálati területen Gelsével, így három plébániában szolgáltam. Újudvar, Homokkomárom, Gelse és a hozzá tartozó kis falvakban, összesen nyolc településen – nyilatkozta Arányi Zoltán plébános.

Zoltán atya elmondta: a településeken élők a kezdetektől nagy örömmel fogadták és azt tapasztalta, hogy a zalai vidék az ország vallásosabb területei közé tartozik.

– A búcsú mindig szomorú, ha az ember jól érezte magát és szerették ott, ahol élt. Úgyhogy szomorú, de az élet nem áll meg és menni kell tovább. Az új szolgálati helyemen is biztos vagyok benne, hogy szerető embereket találok – tette hozzá Arányi Zoltán. 

A plébános hálával és szeretettel gondol vissza az elmúlt időszakra, szolgálatát a Balaton déli partján található Lengyeltótiban folytatja.

 

 

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu