+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Fut a Hevesi
2022. október 6. csütörtök 13:54
Fut a Hevesi
Megrendezte a Fut a Hevesi névre keresztelt eseményét a Hevesi Sándor Általános Iskola a Mindenki Sportpályáján.
Nagykanizsa

Megrendezte a Fut a Hevesi névre keresztelt eseményét a Hevesi Sándor Általános Iskola a Mindenki Sportpályáján. A szerda délelőtti programra - amelynek célja a mozgás szeretete és az osztályok összekovácsolása volt -  versenyekkel és egy betanult koreográfiával is készültek a diákok.

A programon az osztályok között futóversenyeket rendeztek, amelyek nagyon jó hangulatban zajlottak. Az egészséges életmód egyik kiemelten fontos része a rendszeres testmozgás, ezt az elvet követve az iskola minden év őszén megszervezi a napot.

-A Magyar Diáksport Nap alkalmából hagyományosan megszervezzük minden ősszel a Fut a Hevesi elnevezésű rendezvényünket. Ennek fő célja, hogy közösséget formáljunk, hiszen testnevelés órán, sportkörök alkalmával csak egy-egy csoport tud együtt mozogni és sportolni, itt viszont - amint látszik is – az egész iskola megmutatja magát. Hatalmas érdeklődés övezi, hiszen nagyon sok szülő, nagyszülő, testvérek kilátogatnak és szurkolnak a gyerekeknek- fogalmazott Molnár Gábor, testnevelő tanár és egyben az esemény szervezője.

Molnár Gábor hozzátette, az is céljuk a rendezvénnyel, hogy ne csak egy osztályzatért mozogjanak a gyerekek, hanem az együttmozgás öröméért is. A nap során nem csak futóversenyeken vettek részt a tanulók, hanem egy közös táncot is előadtak.

-Most egy koreográfiát is betanultak a gyerekek, amit a testnevelő kollégák tanítottak be nekik. Nagy élvezettel mutatták be már az iskola udvarán is, de most még nagyobb közönség előtt még szívesebben tették. Mi mindent megteszünk azért, hogy a mozgással hozzájáruljunk az egészséges életmódhoz és ezt próbáljuk az egész tanév során a gyerekekkel tudatosítani, hogy a mozgásra szükség van és ebben a szülők is partnerek- hangsúlyozta Szabó Erzsébet, intézményvezető.

Szabó Erzsébet szerint az egészségmegőrzésen túl, a mozgás mentálisan is nagyon jó hatással van a diákokra.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu