+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Halloween party a HEMO-ban
2022. november 2. szerda 18:20
Halloween party a HEMO-ban
Rendhagyó programmal készült a diákjainak a Kanizsai Fiatalok Közössége.
Nagykanizsa

Rendhagyó programmal készült a diákjainak a Kanizsai Fiatalok Közössége. Halloween alkalmából a tánccsoportjuknak egy rettegés laboratóriuma elnevezésű tánc workshoppal, míg a színjátszó kör tagjainak, egy gyilkosság tematikájú szabaduló szobás játékkal kedveskedtek a csoport vezetői.

Azzal az indokkal valósították meg a programot a szervezők, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, valamit, hogy jobban megismerjék egymást a közös program során- világított rá az egyesült vezetője Szollár- Nikolics Zsanna.

–Jelenleg 55 gyerkőccel vagyunk most bent, és tartottunk már ilyet tavaly. Tavaly volt halloweenpartynk, szintén nagy sikerrel, illetve egy farsangi partyt is tartottunk a gyerekeknek és valahol már ők ezt így várták is és mondogatták október elején, hogy úgye akkor, akkor megint lesz. Úgyhogy igazából lehetőség nem volt arra, hogy ne legyen– emelte ki Szollár-Nikolics Zsanna, a Kanizsai Fiatalok Közösségének elnöke.

A vezetőség öt fő bevonásával állította össze a különböző feladatokat. A gyerekek idén is nagy létszámmal és annál nagyobb lelkesedéssel várták a programot, amelyre már nyár óta készültek.

– A színjátszósóknak, pedig egy ilyen szabaduló szoba jellegű mordors storyt hoztunk, amit a teljes Honvéd Kaszinó területén fognak majd játszani. A táncosoknak egy másfél órás táncoktatás lesz, ahol isten igazából egy előre legyártot koreográfiát fognak megtanulnia, amibe csempésztünk formai elemeket, de inkább sorokból áll és így, halloweenhoz kapcsolódik. A színjátszósók, mindeközben ugye ez a szabaduló szobát fogják úgymond megoldani – tudtuk meg Fási Barnabástól, a Kanizsai Fiatalok Közösségének alelnökétől.

A két program befejezése keresztezte egymást. Az eseményt egy batyus buli és egy jelmezverseny zárta le késő este.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu