+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Tovább szépül a Sétakert
2022. november 28. hétfő 17:15
Tovább szépül a Sétakert
2600 darab krókusz hagymát ültettek el szombaton a szakemberek a Kanizsai Fiatalok Közösségnek tagjaival a Táncoló lányok szökőkútjához.
Nagykanizsa

Tovább szépül a Sétakert – 2600 darab krókusz hagymát ültettek el szombaton a szakemberek a Kanizsai Fiatalok Közösségnek tagjaival a Táncoló lányok szökőkútjához. A programot a Via Kanizsa szervezte és egy meg nem nevezett kanizsai vállalkozó támogatta.   

Már a tavaszi, virágos hangulatra készül a Via Kanizsa főkertésze, Konrád-Németh Cecília. A Via munkatársait mintegy 20 fiatal segítette a többórás hagymaültető akcióban.

– Összeszövetkeztünk a Kanizsai Fiatalok Egyesületével, ugye Nikolics Zsanna vezetésével dolgoznak ezek a fiatalok, azt gondolom, hogy nagyon komoly kulturális értéket hoznak ők létre a városban. Volt egy olyan igény az ő részükről, hogy környezetszépítő munkában is szívesen részt vennének, ezért esett a választás arra, hogy ezt a sok-sok aprócska hagymát, ami majd ugye nagyon szép tavaszi virágtengert fog ide varázsolni a Sétakertbe, kicsit energikus, fiatalos vitalitással teli fiatalok segítségével ültessük el – árulta el Konrád-Németh Cecília, Nagykanizsa főkertésze.

A közösség szívesen vesz részt karitatív akciókon, ahol tudnak segítenek, legyen ez adománygyűjtés vagy akár városszépítés.

– A Via Kanizsa mellé álltunk be, a Kanizsai Fiatalok Közösségével el fogjuk ültetni az egyesületi fát, hogy egy kicsit szebbé tegyük a környezetet – árulta el Farkas Luca, a Kanizsai Fiatalok Közösségének tagja. 

A hideg ellenére jókedvűen és vidáman dolgoztak a fiatalok, a mintegy 46 négyzetméteres területen. A csoport a saját fáját is elültette az ikonikus parkban, méghozzá egy kínai ősfenyőt.  

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu