+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / A könyvtárba is jött a Mikulás
2022. december 6. kedd 14:27
A könyvtárba is jött a Mikulás
Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba.
Nagykanizsa

Már szombaton megjött a Mikulás a Halis István Városi Könyvtárba. A nagyszakállút több mint 30 kisgyerek fogadta, volt aki énekléssel és mesével. A jól viselkedő fiatalok apró ajándékot kaptak az ünnepi programon. 

Jó pár napja készültek a jeles eseményre a könyvtár dolgozói, számos platformon hirdették a Télapó érkezését, hogy minél több kisgyerek találkozhasson vele. A műsoron karácsonyi dalokat énekeltek közösen, gitárszó mellett.

– Minden nyilvános felületünkön meghirdettük ez a programot, úgyhogy igazából a városban lakó kisgyerekeket várjuk ide szeretettel. Reméljük, hogy minél többen leszünk, azoknak is örülünk, akik már könyvtárhasználók, de akik még nem, lehet, hogy most pont most fognak rákapni erre – mondta el Benke Dániel könyvtáros.

A programon a könyvtárosok is felléptek, akik mikulásénekekkel kedveskedtek a gyerekeknek.

–A mai program igazából 10 óra 30-kor kezdődik, maga a rendezvény, ekkor a kollégám, Krasznai Bertalan egy kis műsorral készült a gyerekeknek, mikulásdalokkal. Ezt követően közösen fogunk elénekelni kettő dalt, addigra megérkezik a Mikulás, ha minden igaz, és a Mikulás pedig átadja az ajándékot gyerekeknek, de nem is az ajándékon van a hangsúly, hanem a Mikulás egy kis mesével készült –  árulta el Fenyvesi Attila a Halis István Városi Könyvtár dolgozója.

A fiatalok már izgatottan várták a nagyszakállú érkezését, lelkesen énekeltek, és mindenki bátran válaszolt a Mikulás kérdéseire. 

– A nővéremmel jöttem, és jön elvileg majd a Mikulás és lesz elvileg zene is – És miért várod ezt a programot? – Mert jön a Mikulás –  jegyezte meg Bence Léna.

A résztvevőket név szerint hívta ki a piros ruhás, és egy kis aprósággal, valamint pár lelkesítő szóval ajándékozta meg őket.

 

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu