+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Hajorvoslás és elektroakupunktúra
2023. január 30. hétfő 12:39
Hajorvoslás és elektroakupunktúra
Nagykanizsán is van lehetőség hajorvosi vizsgálatra és olyan állapotfelmérésre, amelyben olyan szervezeti problémákat is kideríthetnek, amivel már érdemes orvoshoz fordulni.
Nagykanizsa

Nagykanizsán is van lehetőség hajorvosi vizsgálatra és olyan állapotfelmérésre, amelyben olyan szervezeti problémákat is kideríthetnek, amivel már érdemes orvoshoz fordulni. Egy méregtérkép felállításával a problémák felderítése és azok kezelése a célja Bereczki Ágnesnek és Gyenese Gabriellának.   20 évet dolgozott az egészségügyben Bereczki Ágnes, ma már természetgyógyászként próbál segíteni az embereknek. Ő egy elektroakupunktúrás módszerrel térképezi fel a test méregtérképét, így a különböző bőr-, és hajproblémáknak számos okait lehet kideríteni. Előjöhet, hogy mi az, ami érzékenységet okoz és az is, amivel orvoshoz kell fordulni.

– Amit csinálunk nem kezelés, hanem csak egy szűrés, egy felmérés, ami a hajhullásnak az okait deríti ki, ami a szervezeten belül zajlik. Maga a módozat két orvosnak a találmánya, egy német belgyógyásznak és egy cseh pszichiáternek. Az a készülék, egy kis kézi készülék, amivel mérünk, az rezgésszámot mér, ugyanolyan elven működik, mint egy EKG – nyilatkozta Bereczki Ágnes természetgyógyász.

Nagykanizsán Gyenese Gabriella mesterfodrásznál nemcsak frizurák készülnek, hajorvosként speciális haj- és fejbőrkezelésekben is részesülhetnek a vendégei.

– Először is maga a hajvizsgálat, az önmagában sem egyszerű, merthogy a hajunk, az egy méregtelenítő szervünk, és amikor van egy haj- és fejbőrprobléma, akkor mindig azt jelenti, hogy van egy belső probléma is, és a belső problémát, hogyha Ágihoz eljönnek, sokkal könnyebben felkutatjuk, hiszen 64 szervet vizsgálunk és 104 allergiát. Tehát, ha ezt ki tudjuk vizsgálni, hogy mi okozza a haj- és fejbőrproblémáját belsőleg, és a kettőt együtt tudjuk gyógyítani, sokkal hatékonyabb maga a vizsgálat és az eredményeink is – tette hozzá Gyenese Gabriella hajorvos. 

A két szakembert az utóbbi időben – a bemutatott szűrés mellett – egyre többen keresik életmód-tanácsadással.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu