+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Jótékonysági kupa
2023. január 30. hétfő 13:05
Jótékonysági kupa
Kilencedik alkalommal szervezték meg a Jótékonysági Kupát.
Nagykanizsa

Kilencedik alkalommal szervezték meg a Jótékonysági Kupát. A Tungsram-csarnokban szombaton egész nap, szinte megállás nélkül zajlottak a mérkőzések. A tornát végül a félprofiknál a Belezna nyerte, míg az amatőrök között a Pitykó Team bizonyult a legjobbnak. Amatőr és félprofi kategóriában lehetett indulni a kupán, ottjártunkkor éppen a Nagykar FC és a Fenegyerekek baráti társaságai mérkőztek meg egymással. Az összecsapást végül utóbbi gárda nyerte – melyet idén kollégánk, Kálovics Tibor is erősített.

– Évek óta járjuk a mérkőzéseket hazai pályán, illetve idegenben Nyugat-Magyarországon. Aztán 2021-ben jött egy lehetőség, Bicskén a fiúk próbára tették magukat egy kispályás focitornán. Egy évvel ezelőtt elindultak a Jótékonysági foci kupán, akkor sikerült kapott gól nélkül az élen végezniük az amatőrök között. Szeretnének címet védeni, és az az őrült ötletük támadt, hogy én is játsszak valamennyit – nyilatkozta Kálovics Tibor, a Fenegyerekek játékosa.

Az aktuális mérkőzésen meg is verték a könyvtárosokat, ám ez a Nagykar csapatának nem vette el a kedvét, sőt, a bizonyítási vágyukat csak tovább fokozta.

– Nagyon rég óta figyelemmel kísérjük a Nagykanizsai Jótékonysági Licit csoportot, próbálunk segíteni is, ahogy tudunk, vagy felajánlásokkal, vagy megmutatjuk magunkat, hogy a könyvtárosok focizni is tudnak – tette hozzá Benke Dániel, a Nagykar FC játékosa.

Az amatőr csapatok számára a részvétel – a támogatási szándék mellett egyértelműen a közösségépítést és a szórakozást szolgálta, a félprofi együtteseknél viszont presztízskérdés volt részvétel.

– Délután lesznek majd a döntők és az elődöntők, de már a délelőtt folyamán is érezhető volt, hogy mindenki szeretne továbbjutni, mindenki szeretne minél jobb helyen végezni, úgyhogy nagyon dicséretes ez a motiváció, ami a csapatokban benne van – mondta el Kovács-Harcz Barbara, a Jótékonysági Licit Nagykanizsa szervezője. 

Az amatőr kupát a Pitykó Team nyerte megelőzve a Fenegyerekek együttesét, a félprofiknál pedig a Belezna csapata szerezte meg a tornagyőzelmet, kiütve a Metaxát. A nevezési díjakból befolyt összeggel a szervezők idén a Tungsram SE utánpótlását támogatják.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu