+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Jól jött a füles- rendőrkézen a drogbanda
2023. február 14. kedd 15:04
Jól jött a füles- rendőrkézen a drogbanda
Egy névtelen bejelentés után indult el az a nyomozás, aminek eredményeként 26 embert állítottak elő, akik érintve voltak a zalai kábítószer-kereskedelemben.
Zalaegerszeg

Egy névtelen bejelentés után indult el az a nyomozás, aminek eredményeként 26 embert állítottak elő, akik érintve voltak a zalai kábítószer-kereskedelemben. Február 10-én több helyszínen csaptak le a gyanúsítottakra a rendőrök, négy főt őrizetbe is vettek. Az ügyről ma Zalaegerszegen tartottak sajtótájékoztatót. 

2022 júniusában jött egy hívás a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, a telefonáló azt mondta, szerinte egy helyi férfi kábítószerrel kereskedik. A bejelentésről kiderült, valós, sőt, a rendőrök nyomozása a vártnál is nagyobb eredménnyel zárult. Mint kiderült, négy dílerről volt szó, akik egy 33 éves esztergomi férfitől vásárolták a szert. A rajtaütések során marihuánát, anfetamint, és kokaint is találtak a rendőrök, valamint a pénz mellett a kereskedéshez és az előállításhoz használt eszközöket, így digitális mérleget, lámpákat és mobiltelefonokat.    

– Nagyon nagy mennyiségű kábítószert találtunk, ezenkívül találtunk még a kábítószer termesztéséhez, előállításához használható eszközöket, UV-lámpákat, melegítőlámpákat, sátrat, különböző mérlegeket és szortírozó eszközöket. Amik a kábítószer-kereskedelmet megalapozzák számunkra, és a gyanúsítást megalapozottá teszi – emelte ki  Balogh Bencea  Zalaegerszegi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetje.

Az ügynek ezzel még nincs vége, ma egy újabb érintetettet vettek őrizetbe.

– Sikeres felderítő munka eredményeként, ma is egy őrizetbevételt tervezünk, egy további kábítószer-kereskedő vonatkozásában. S előterjesztést teszünk a letartóztatásának indítványozására a Zalaegerszegi Járási Ügyészségen –  fogalamzott Szigeti Zsolt a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vizsgálati osztályvezetője.

A nyomozás ugyan Zalaegerszegről indul ki, de volt olyan érintett, akit Győrben és olyan is, akit Budapesten kaptak el a rendőrök. Az ügyet még inkább súlyosbítja, hogy a lefoglalt szerek mind magas hatóanyaggal bírtak.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu