+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Bokszgála az Arénban
2023. március 8. szerda 17:04
Bokszgála az Arénban
Nemzetközi bokszgálát tartanak március 25-én az Arénában. Az első Sipos István Emlékverseny fő szervezője Salamon Tamás, aki 2020 februárjában édesapja születésnapján rendezett már egy telt házas ökölvívó programot Nagykanizsán.
Nagykanizsa

Nemzetközi bokszgálát tartanak március 25-én az Arénában. Az első Sipos István Emlékverseny fő szervezője Salamon Tamás, aki 2020 februárjában édesapja születésnapján rendezett már egy telt házas ökölvívó programot Nagykanizsán. A mostani megmérettetésre a legjobb magyar amatőr bokszolók érkeznek, de lesznek profi ütközetek is a programon.

A kanizsai sportolók is szorítóba lépnek a gálán, így Kovács Petrára és Horváth Mirabellára is komoly meccs vár. A KBK neveltjeit az is motiválhatja, hogy várhatóan több száz fős publikum előtt bizonyíthatnak.

– A legtehetségesebbeket indítjuk el a versenyen. A serdülő korosztályban Szentes Jácint fog bokszolni, a junioroknál Kecskés Ákos, az ifiknél pedig többen: Horváth Mirabella, Kovács Petra, Szira Zsófia és Kovács Bence is –árulta el Tóth László, a Kanizsa Boksz Klub vezetőedzője.

 Az esemény sajtótájékoztatóján Draskovics Szilárd, a Kanizsa Boksz Klub elnöke elmondta: szeretné, ha minden év márciusában meg tudnák tartani a gálát, hiszen ezzel méltóképpen emlékezhetnének Sipos Istvánra, aki elindította Nagykanizsán az ökölvívást. 

– Ez az első, ez nemzetközi mérkőzéseket is hoz. Amatőr és profi résztvevőkkel, nagyon színes programmal, ismert résztvevőkkel. Remélem mindenkinek tetszeni fog, a kiegészítő programokkal együtt. Úgy gondolom, az Aréna méltó helyszín erre –  fogalmazott Draskovics Szilárd, Kanizsa Boksz Klub elnöke.

A fő mérkőzést két veterán harcos, Kokó bátyja, Kovács „Pikkpakk” Gyula és a filmes, valamint színházi szerepeket is vállaló, Bánóczi Zoltán vívja. Az ő ütközetük kapcsán Budapesten már tartottak egy tájékoztatót.

– Érkeznek olyan nevek, akik az aktuális magyar bajnokok, nekik a kihívóik is érkeznek, többségében külföldi színekben, de hazai részéről is. A profik között egy magyar bajnoki övért is ki van tűzve egy mérkőzés. Valószínűleg hölgyeket is fogunk látni a programban. A fő mérkőzés szerintem egy óriási tett, hogy ezt meg tudtuk szervezni. Budapestről jön két ismert és elismert sportember. Szóval március 25-én abszolút nagy pofonokra számíthatunk –emelte ki Salamon Tamás, I. Villtek Sipos István Emlékverseny fő szervezője.

Salamon Tamás azt is elmondta, a gála szervezésénél nagyban motiválta, hogy az édesapja születésnapján tartott esemény bebizonyította: Kanizsán még mindig sokan szeretik az ökölvívást.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu