+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Talpra Magyar!
2023. március 14. kedd 14:54
Talpra Magyar!
Toronyfutást tartott vasárnap délelőtt az AK Aranykor Egyesület Újudvaron.
Újudvar

Toronyfutást tartott vasárnap délelőtt az AK Aranykor Egyesület Újudvaron. Az immár nemzetközi megmérettetésen csaknem 60-an vettek részt. Az első helyeken a női és a férfi szakaszon is horvát versenyzők végeztek.  

Harmadszor rendezték meg Újudvaron a sporteseményt, ezúttal a nemzeti ünnephez kapcsolódóan. A faluháztól induló mezőnyt a kilenc és fél kilométeres táv megtétele után közösségi programok várták. Az AK Aranykor Egyesület szóvivője, Lukács Tamás elmondta, a település önkormányzata, és a Thúry Vitézlő Oskola is nagyban segítette a szervezést.  

- A rendezvény részeként Vörös András és a Thúry Vitézlő Oskola egy műsort adott elő, utána volt egy bemelegítés, és utána indultak el a futók, illetve a futás előtt és után is büfé várja a résztvevőket –  hangsúlyozta Lukács Tamás, az AK Aranykor Egyesület szóvivője.

A verseny nehézségét a dombon való fel- és lefutás adja, ami sokak számára volt megpróbáltató. Csapatban a Kanizsai Futóklub, és a lenti Fuss Neki sportolói érkeztek, a többiek egyéniben vágtak neki a távnak, volt aki négylábú kedvencét is magával vitte.

- Idén a március 15-i ünnepséghez kötöttük, ezért Talpra magyar a neve, 60-n jelentkeztek a futóversenyre, négyen Horvátországból, úgyhogy már nemzetközi lett a verseny- tette hozzá Lukács Tamás.

Az idei mezőnyben a nőknél a horvát Ivana Zeljko ért célba elsőként, Máté-Torma Szilviát és Mlinárcsik Krisztinát megelőzve. A férfiak között a szintén a déli szomszédunktól érkező, Sasa Horvat diadalmaskodott, mellé Kelemen Tamás és Kepe József fért fel a dobogóra.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu