+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Koncz Zsuzsa Nagykanizsán
2023. március 24. péntek 17:53
Koncz Zsuzsa Nagykanizsán
A csaknem kétórás fellépésen a legendás előadóművész legismertebb slágerei, valamint új dalai is felcsendültek.
Nagykanizsa

A HSMK-ban adott koncertet Koncz Zsuzsa csütörtök este. A csaknem kétórás fellépésen a legendás előadóművész legismertebb slágerei, valamint új dalai is felcsendültek.

A „Szabadnak születtél” koncertturné során az énekesnő egy négytagú zenekarral lép fel, Lengyelfi Miklós basszusgitáron, Tiba Sándor dobon, Maróti Zoltán gitáron kíséri Koncz Zsuzsát, Závodi Gábor pedig a billentyűs hangszereket szólaltatja meg. Utóbbi zenész 1999 óta áll munkakapcsolatban és barátságban az előadóművésszel, akinek lemezein zeneszerzőként, szövegíróként és producerként is közreműködik.  

– Készült egy lemez, az volt a címe, hogy „Miért hagytuk, hogy így legyen?” ami abból állt, hogy régi Koncz Zsuzsa dalokat, akkor ő újra is énekelte, - most jelent meg egy új lemeze, ahol újrahangszereltük, de nem énekelte újra, ez érdekesség - ezt együtt csináltuk, mert nagyon szerette a kiadó és a Zsuzsi is ezt a lemezt és azóta tart a munkakapcsolatunk – nyilatkozta Závodi Gábor zenész. 

Koncz Zsuzsa hat évtizede lépett az előadói pályára, ebben az időszakban összesen 44 lemeze jelent meg. A kanizsai fellépést azonban igyekezték úgy összeállítani, hogy ne csak a múltidézésről szóljon, hanem az előző években kiadott dalok is főszerepet kapjanak.

– Zsuzsi mindig igyekszik úgy összeállítani a műsort, hogy legyenek benne azok a dalok, amiket mindenki ismer, a régi dalok, ugyanakkor legyenek benne azok a dalok, amiket ő mostanában készített. Tehát ez ne legyen egy kimondottan retrokoncert, hiszen ő nem egy kimondottan retroelőadó, aki veszi magának a fáradtságot, hogy pár évente lemezt csinál, és ezeket a koncertjein tudja leginkább promótálni – tette hozzá Závodi Gábor. 

A koncertre megtelt a HSMK színházterme.

 

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu