+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Ovis nyílt délelőtt a Hevesi suliban
2023. március 29. szerda 13:36
Ovis nyílt délelőtt a Hevesi suliban
Ovis nyílt napot tartottak a Hevesi Sándor Általános Iskolában.
Nagykanizsa

Ovis nyílt napot tartottak a Hevesi Sándor Általános Iskolában. Színes programokkal, előadásokkal és bemutatkozással várták a leendő óvodásokat és szüleiket. 

A Hevesi-iskolában évek óta hagyomány, hogy március végén, egy szombat délelőtt rendezik az ovis nyílt napot. A szervezők kiírtak egy városi rajzpályázatot is a kicsiknek, a kiállítás megnyitójával egybekötve ki is hirdették az alkotói verseny eredményét. A programon bemutatkoztak az intézmény művészeti csoportjai, és a szülők tájékoztatása közben, a gyerekeknek kézműves foglakozás, robotika, sakkpalota és játszóház adott lehetőséget a szórakozásra.

– Ebben az évben annyit változtattunk, hogy nem ez az egy rendezvényünk van, hosszú-hosszú évek óta csak ez volt, hanem mi is a többi iskolához hasonlóan, havonta tartottunk az ovisoknak, ilyen kis bemutatkozó délutánt. Úgyhogy most nem tudom, hogy ezek után lesz e olyan népes társaság, mint amihez hozzászoktunk, de mindenkit nagy szeretettel várunk, és nagyon remélem, hogy jól érzik majd magukat és a Hevesit választják, ugyanis hevesisnek lenni jó –tájékoztatta stábunkat Szabó Erzsébet, a Hevesi Sándor Általános Iskola igazgatója.

A sok program mellett többen az intézményre és a tanítókra voltak kíváncsiak.

– A kislány óvodás, és megy iskolába. Eljöttünk megnézni az iskolát, az infrastruktúráját, a programokat. Lesz sportbemutató, az is érdekel minket, meg a tanárnőket – árulta el Könczöl József.

Heizler Dorina testvérével, Jázminnal és szüleivel érkezett. Mind a ketten a rajzpályázatra is készítettek képet, amivel helyezést is elértek.

–Azért jöttem a szüleimmel, hogy megnézzem az iskolát – mondta el Heizler Dorina.

Három osztály indítását tervezik az intézményben, ezt azonban nehezítheti, hogy idén kevesebb az iskolás kort elérő gyerek a városban.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu