+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Nyolcgólos vereség
2023. május 16. kedd 14:01
Nyolcgólos vereség
Baranyai Zsolt tanítványai a tizedik helyen zárják az NB II Dél-nyugati csoportjának 2022/23-as idényét.
Nagykanizsa

Hiába vezetett a mérkőzés nagy részében, nyolcgólos vereséget szenvedett a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata a Gárdony-Pázmánd NKK U22-es gárdájától. Baranyai Zsolt tanítványai a tizedik helyen zárják az NB II Dél-nyugati csoportjának 2022/23-as idényét.

Ősszel Pázmándon ötgólos vereséget szenvedett a kanizsai csapat és a Tungsram-csarnokban is kiélezett küzdelemre volt kilátás. A hazaiaknál Dudora Nikolett betegség miatt nem tudott a szakvezetés rendelkezésére állni, így a 18 éves Tóth Viktória védte a dél-zalai kaput. A mérkőzés remekül kezdődött hazai szempontból, a Tungsram többször is heteshez jutott és 4-1-re vezetett az ötödik percben. Az első félidőben a vendégek negyedórát követően tudtak egyenlíteni, 8-8 után viszont megint a kanizsaiak akarata érvényesült, és a 16-14-es félidei eredmény jól tükrözte a játék képét.

A második játékrész elejére is maradt a gólpárbaj a két gárda között, 18-18 után a Gárdony-Pázmánd ugyan néhány másodpercre átvette a vezetést, de a Tungsram még a 45. percbe fordulva is jobban állt. Ezután a vendégek ismét előnybe kerültek, Kovács Boglárkának még sikerült egyenlítenie, a hajrában azonban teljesen a Tungsram fölé nőtt az ellenfél. Az egyre jobban elfáradó kanizsaiak kapuját sorra vették be a gárdonyi játékosok, a mérkőzés 34-26-os vendégsikerrel zárult. - 45 percig jól kézilabdáztunk a mérkőzésen, szinte végig vezettük a meccset, sajnos a második félidő helyzetkihasználása megpecsételte a sorsunkat. Sajnos kapusteljesítményben sem tudtuk azt a szintet hozni, ami a győzelemhez szükséges lett volna - mondta el Baranyai Zsolt, a Tungsram SE Nagykanizsa vezetőedzője.

A hazai csapat legeredményesebb játékosa a góllövőlistán is előkelő helyen álló Krenner Fanni volt 13 góllal. A csapat házi gólkirálya szerint társai sokat tettek azért, hogy jó eredményt érjenek el a mérkőzésen. - Csapat szempontjából szerintem nagyon jól küzdöttünk az első félidőben és a második félidő elején is. Az volt a baj, hogy elfáradtunk és sajnos kicsúszott a két pont a kezeink közül – fogalmazott Krenner Fanni, a Tungsram SE Nagykanizsa játékosa.

A Gárdony-Pázmánd NKK U22-es gárdájának még egy meccse van hátra az idényből. Bacsi Mihály játékosai biztosan hatodikként végeznek a tabellán, a vendégek mestere elégedetten értékelte a látottakat, egyúttal dicsérte a kanizsai hölgyek küzdőszellemét.  - A levegőben éreztem azt, hogy picit el fognak fáradni. Mi nyilván ott tudtunk váltani, amikor ki tudtunk menni 5-1-re védekezni, azzal megakadályoztuk a lövő és a beálló kapcsolatát. A kapusteljesítményünk is nagyon feljavult, így tudtunk felülkerekedni egy nagyon jó Nagykanizsa ellen – mondta el Bacsi Mihály, a Gárdony-Pázmánd NKK U22 vezetőedzője. Ez volt a Tungsram szezonbéli huszadik bajnokija, így Kovács Boglárkáék befejezték bajnoki szereplésüket a 2022/23-as idényben. A kanizsaiak az utolsó játéknapok eredményeitől függetlenül tizedikként végeznek a tabellán.   

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu