+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Hármas győzelem
2023. május 17. szerda 14:32
Hármas győzelem
A dél-zalaiak gyermek és serdülő korcsoportban is győzelmet arattak a hétvégén.
Nagykanizsa

20:2-re verte a KVSE ificsapata a Váci Vízilabda SE-t az ifjúsági országos bajnokság vasárnapi fordulójában. A dél-zalaiak gyermek és serdülő korcsoportban is győzelmet arattak a hétvégén. 

A legutóbbi összecsapás alkalmával Vácon két korcsoport ugyan nyert, de a serdülők kikaptak, ezért még nagyobb erőbedobással készültek a hétvégi mérkőzésekre. Simonka Ferenc vezetőedző elmondta, nagyon hosszú és fárasztó szezonon vannak túl, hiszen több gyerek két bajnokságban is játszik.

–Most úgy készülünk, hogy mind a három mérkőzésünket megnyerjük, az ifit azt már letudtuk, ott sikerült majdnem egy 20 gólos győzelmet aratni, úgyhogy most a gyerekcsapat folytatja, aki egész évben veretlen, úgyhogy szeretnénk itt hazai pályán szépen zárni az évet – hangsúlyozta Simonka Ferenc, a Kanizsa Vízilabda SE utánpótlás-vezetőedzője.

A mérkőzések mellett még egy fontos pillanata volt a vasárnapi fordulónak, mivel három játékos elköszönt az ifjúsági csapattól. A fiatalok munkáját oklevéllel jutalmazták.

 Az ificsapatunkban van három elköszönő, akik továbbtanulnak, Rózsahegyi Márton, Hábli Tóth Ákos és Lőrincz Ádám, és nekik szerettük volna megköszönni ezt az elmúlt, körülbelül 10 évet, amit eltöltöttek a klubban, és remélem, hogy azért a felnőttcsapatban továbbra is számíthatunk majd rájuk –  tette hozzá Simonka Ferenc.

A felnőtt bajnokságból még két forduló van hátra, mindkettőt idegenben játssza a KVSE.  

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu