+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Főzőverseny a termelői piacon
2023. május 24. szerda 13:43
Főzőverseny a termelői piacon
Családi nappal egybekötött főzőverseny várta szombaton az újudvari termelői piacra kilátogatókat.
Újudvar

Családi nappal egybekötött főzőverseny várta szombaton az újudvari termelői piacra kilátogatókat. A Dombhátról dombhátra programsorozat részeként megtartott eseményen nagybakónaki győzelem született.

Áprilisban Nagyrécsén is rendeztek főzőversenyt a programsorozatban, az akkori résztvevők most ismét fakanalat ragadtak, ezúttal Újudvaron. A magyarszentmiklósi csapat tagjai számára nem volt kérdés, hogy beneveznek a megmérettetésre, baráti társaságként szeretik próbára tenni tudásukat. 

–Hála Istennek elég szép számban kapunk meghívást, amire tudunk elmegyünk. Két hete is voltunk Nagyrécsén, jól éreztük magunkat, úgy gondoltuk ide is eljövünk egy kicsit –  mondta el Szabóné Horváth Hermina.

A versenyen négy gárda vett részt, a nagyrécsei csapatban az alpolgármester is szerepet vállalt a közös főzésben. Kiefer Károly szerint a programok a környék lakóinak identitását is erősítik.

–Nagyrécse is részt vesz ebben a programban. Két héttel ezelőtt Nagyrécsén hasonló rendezvény. Igyekszünk minden olyan rendezvényre elmenni, ahová meghívnak bennünket. Úgy gondolom, hogy ez egyfajta összetartást mutat a települések között - emelte ki Kiefer Károly, Nagyrécse alpolgármesterre.

A főzőversenyen Nagybakónak csapatának pincepörköltjét ítélte a legjobbnak a zsűri, a nagyrécseiek és a magyarszentmiklósiak sertéspörköltjét megelőzve. A házigazda újudvari csapat különdíjban részesült.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu