+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Cipőboltok helyzete
2023. május 24. szerda 15:45
Cipőboltok helyzete
A kényelem fontosabb lett, mint a márka – vallja a megkérdezett kanizsai cipőbolt vezetője.
Nagykanizsa

 A kényelem fontosabb lett, mint a márka – vallja a megkérdezett kanizsai cipőbolt vezetője. A Covid-időszakot ez az üzletág is nehezen élte meg, ugyanakkor érdekesség, hogy az infláció nem vetette vissza az idei forgalmat.

Ebben a cipőboltban 11 európai gyártó kényelmi termékeit kínálják, mivel egyre többen tartják fontosnak a komfortérzést a napi használatban – mondta el Balazsin József, a nagykanizsai Casual Street Fashion tulajdonosa. Úgy érzi, az elmúlt időszakban egyre nagyobb az igény a kényelmi lábbelik iránt, sokszor a divattal szemben.

-A Covidot azt nehezen éltük meg, ugyanúgy, mint mindenki más, azóta viszont annak ellenére, hogy történt egy alapanyag drágulás a lábbelik piacán, a cipőtalpaktól, a cipőfűzőig minden drágult, illetve van egy hatalmas szállítási költségnövekedés is, ami közel tízszeres lett a Covid előtti időszakhoz, ez jelentősen megdrágította nálunk is a prémium márkáknak az árát, annak ellenére, nem panaszkodom. A Covid óta viszont megnövekedett a tartós lábbeli iránt az igény, a tartósságot és a kényelmet, tartják fontosnak az emberek a napi használatban –emelte ki Balazsin József, a Casual Street Fashion Nagykanizsa, tulajdonosa.

Dobriné Péterfai Ildikó munkájából és hobbijából kifolyólag is a kényelmi cipőket helyezi előtérbe. Sokat gyalogol és áll a hétköznapokban, ezért csak is a komfortos lábbelik jöhetnek nála szóba.

- Három vizslám van, úgyhogy a túra és a séta nagyon fontos az életemben, és ehhez kényelmes cipő kell. Hiába szeretnék kis tipegőket hordani, sajnos az én életvitelemhez az nem igazán jön be. Nagyon kényelmesnek találom például ezt a cipőt, amit próbálok, úgyhogy valószínűleg meg is vásárolom, csak még a színen gondolkodom egy picikét. Úgyhogy ezért a kényelmes cipőket veszem -  mondta el Dobriné Péterfai Ildikó.

A cipőboltok polcain egyre inkább a kényelmi termékek a dominánsak, így a gyártók próbálják a divattal ötvözni ezeket a termékeket, hogy minden igényt kielégítsenek.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu