+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Találkozás Végvári Ádámmal
2023. május 26. péntek 14:46
Találkozás Végvári Ádámmal
Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám.
Nagykanizsa

Minikoncertet adott csütörtök este a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám. Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikoris több együttes és énekes lép színpadra a Kanizsa Arénában.

A retroest június 24-én lesz a Kanizsa Arénában, Kovács Kati, B. Tóth László és DJ Náksi mellett a Neoton Família is fellép. A programot eredetileg Miháldra tervezték, mondta el a társszervező Gerő Sándor, a Miháldért Alapítvány elnöke. Végül a technikai követelmények és a kiszámíthatatlan időjárás miatt döntöttek a kanizsai helyszín mellett. Végvári Ádám tegnapi minikoncertje a hangulatot volt hivatott megalapozni.  

–Teljesen mindegy, hogy milyen korosztályt szólítunk meg, ha azt mondjuk, hogy Neoton vagy Santa Maria vagy Sandokan, vagy a Holnap hajnalig, vagy 220 felett, akkor az ország egy ütemre, egy ritmusra fog énekelni. És pontosan azért, mert az embereknek az elmúlt időszak nem sok jót hozott. A háború, a Covid, elég sok nehézségen van túl a lakosság. Mi úgy döntöttünk Gerő Sándorral, hogy minden követ megmozgatunk, és megpróbálunk olyan legendákat, együtteseket lehozni, hogy méltó legyen Nagykanizsához, és megtiszteljük az embereket – mondta el Iváncsics Zsolt, fő szervező.

Időutazás volt a régi, örökzöld slágereknek köszönhetően a tegnap este a Plakát Ház udvarán. Végvári Ádám szívesen beszélgetett, plakátokat írt alá, és természetesen zenélt a közönségnek.

–A Neotonnak mindig az egyik fő hitvallása az volt, hogy tartsuk a kapcsolatot az emberekkel, a nézőkkel, a közönséggel, a rajongókkal. Nekünk soha nem volt például testőrünk. Nagyon szeretünk találkozni velük. Egy kényelmetlenség van, mikor buli után folyik az emberről a víz, összevissza áll a haja, és már menne az ember az öltözőbe, de oda kell menni. De azt is szeretjük, mert megvan a hangulata – árulta el Végvári Ádám,  Neoton Família tagja.

A Neoton Família teljes együttese júniusban érkezik Nagykanizsára. 

 

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu