+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Érték és minőség nagydíjat vehetett át a Zalakarosi Fürdő
2023. szeptember 13. szerda 12:48
Érték és minőség nagydíjat vehetett át a Zalakarosi Fürdő
A saját gyógyvízzel készült termékcsaláddal pályáztak a felhívásra, azóta két új termékkel bővült a paletta.
Zalakaros

Érték és minőség nagydíjat vehetett át a Zalakarosi Fürdő igazgatója és gyógyászatvezetője, múlt héten a parlamentben. A saját gyógyvízzel készült termékcsaláddal pályáztak a felhívásra, azóta két új termékkel bővült a paletta.  

A pályázati kiírás szerint nagyon sok feltételnek kellett megfelelni, mind a hatékonyságát, a kinézetet illetően annak a termékcsaládnak, amellyel pályázott a Zalakarosi Fürdő. A sok munkának meglett a gyümölcse. A fürdő képviselői múlt héten átvehették Budapesten, a parlamentben az érték és minőség nagydíjat. Végh Andor a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója elmondta, nagyon büszke a kollégáira és a fürdőre, hogy a fürdők között elsőként elnyerték ezt a kitüntetést.  

–Ideérkezésemet követően célként fogalmaztuk meg közösen a csapattal, hogy a Zalakarosi Fürdőt egy olyan szintre emeljük, amely, mint értéket fog képviselni és minőségbe is egy magasabb polcra helyezzük a fürdőt. Ennek a visszacsatolása most egy részében megtörtént, hiszen múlt hét csütörtökön, Érték és Minőség nagydíjat vehetett át a gyógyvizes termékcsaládja a Zalakarosi Fürdőnek. Magyarországon egyedüli fürdőként – emelte ki Végh Andor, a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója.

A korábbi években is volt már egy cég, amellyel közösen állítottak elő gyógyvízből készült termékeket. Ez a közös munka öt éve, 2018-ban véget ért, így új gyártóval kezdtek el dolgozni. Sok új fejlesztésre volt szükség, ezekbe bevonták a fürdő alkalmazottait is.   

–A gyógymasszőreinkkel elkezdtük fejleszteni a masszázskrémünket, úgyhogy itt teljesen szakmai szempontokat figyelembe véve tudtuk elkezdeni a termékcsaládnak a gyártását. Később csatlakozott hozzá a testápolónk, és van egy sampon, tusfürdő együttesünk, amit kombinálva is lehet használni – mondta el Korczné Lukács Edina, a Zalakarosi Fürdő Zrt. gyógyászatvezetője.

A termékekben felhasználták a gyógyvizet, így a víz jótékony hatásai megtalálhatók a krémekben és a kozmetikai cikkekben. Ezek egyaránt alkalmasak mozgásszervi megbetegedésekre és bőrproblémák kezelésére is. A tervek szerint a következő projekt egy gyógyászati termék kifejlesztése lesz.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu