+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Szórakozóhelyek helyzete
2023. szeptember 14. csütörtök 12:27
Szórakozóhelyek helyzete
Vége a nyári szezonnak, újra indulnak a bulik a városban.
Nagykanizsa

A vendéglátásban dolgozók szerint, még mindig kevesebben látogatnak el a hétévégén kikapcsolódni, mint a Covid időszak előtt. 

Nem áll messze Tatár Csabáéktól a vendéglátás, korábban, pár évvel ezelőtt már egy retro clubbot üzemeltettek a városban. Innen jött az ötlet, hogy újra megpróbálják ezt az irányt, és ismét belevágtak. Az  legújabb vendéglátóhely egyik vezetője szerint, nagyon fontos, hogy legyen egy egyénisége a helynek. Figyelemkeltő nevet választottak, mely múltidőző is egyben Tatár Csaba azt mondta, hogy  az egyediségre és a szórakoztatásra fektetik a legnagyobb hangsúlyt.

–Azt gondoltuk, hogy itt Nagykanizsán egy kicsit hiánypótló helyet csinálunk ezzel az üzlettel. Az idősebb korosztály, akinek úgymond ez a korszak, ez a ’70-es évek volt a gyerekkora, igazból nem nagyon tud olyan helyre menni, ahol ők vannak, nemcsak a fiatalok között szórakozhatnak és ráadásul ez egy olyan hely, ahol esetleg ha jól érzik magukat, kis iszogatás, étkezés után, táncra is perdülhetnek –mondta el Tatár Csaba, a Tanácsháza Retrobár vezetője.

Már múlt héten elindult az őszi szezon a város jelenleg legnagyobb diszkójában. Itt is az a cél, hogy minél több korosztályt meg tudjanak szólítani, ezért tematikus programokat terveznek. Szükség van az ötletekre, mert a covid előtti időszakhoz képest még mindig fele annyian járnak hétvégente diszkóba. Vig Henrietta a Kanizsa Club tulajdonosa elmondta, egyre nehezebb kimozdítani az embereket, amit az anyagi lehetőségek korlátoznak a legjobban.

–Nálunk sajnos a Covid óta, nem állt vissza, az a létszám, amivel előtte mentünk. Előtte ilyen 5-600 fővel, most egy stabil 300 főt tudunk összehozni. Remélem, hogy ez majd pozitív irányba fog növekedni. Egy kicsit talán feloldódtak az emberek, és újra vágynak arra, hogy tudjanak szórakozni. Mi meg nyilván próbálunk, olyan programokat is hozni, amivel be is tudjuk őket vonzani – árulta el Vig Henrietta, a Kanizsa Club tulajdonosa.

A diszkóba a 20-30 éves korosztály jár, de a tulajdonos reméli, sikerül az idősebb generációt is becsalogatniuk.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu