+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Kitekintő- Kósa Erikával
2023. szeptember 18. hétfő 12:01
Kitekintő- Kósa Erikával
Kitekintő címmel indított programsorozatot a Szent József Plébánia.
Nagykanizsa

Kitekintő címmel indított programsorozatot a Szent József Plébánia. A kezdeményezés célja a közösség összekovácsolása és az iránymutatás. Az első előadó Kósa Erika volt, akit sokáig a leggazdagabb magyar üzletasszonyként tartották számon.

Szombat esténként civil vezetőket, közismert személyeket, a közösségért dolgozó vállalkozókat hívnak meg a szervezők a plébánia dísztermébe. Első alkalommal Kósa Erika, a Kósa Erika Akadémia alapítója tartott előadást, az érzelmi intelligencia fejleszthetőségéről. 

– Egyéni döntéseink, nem csupán a saját és a családjaink, de a közösségeink életére is hatással vannak, a gyorsan változó és a bizonytalanságokkal teli világunkban el kell számunkra némi segítség, támpont, hogy helyes értékítéletet hozzunk, könnyebben tudjunk tájékozódni, választani. Ebben nyújt majd némi segítséget ez a pár alkalom, tanulni, inspirálódni szeretnénk. A programsorozat nyitott és ingyenes, szeretettel várjuk az érdeklődőket – árulta el Lábodi István, akolitus.

Kósa Erika Európa egyik legnagyobb független pénzügyi brókercégét hozta létre a tulajdonostáraival. 2017-től kilépett az üzleti életből, és saját akadémiát nyitott, ahol a 30 év alatt szerezett tapasztalatait adja tovább.

– Azt gondolom, hogy a 21. század egyik legfontosabb képessége az érzelmi intelligencia. Nagyon sokan nem tudják, hogy pontosan mit jelent ez és a mai rohanó világunkban, amikor ennyire felgyorsultak az események és szinte mindent instant fogyasztunk, nagyon gyorsan fogyasztjuk, nem szabad megfeledkeznünk az emberi kapcsolatokról és az emberi kapcsolatok ápolásáról. Ma este arról fogok beszélni, hogy a globalizáció, ami bizonyos mértékig közelebb hozta az embereket egymáshoz, mégis bizonyos mértékig eltávolította – mondta el Kósa Erika, a Kósa Erika Akadémi alapítója.

23-án, szombaton este 6 órakor, Gyenesei István volt országgyűlési képviselő lesz a következő vendégelőadó.   

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu