+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Indul a szezon a SZKES-nél
2023. szeptember 18. hétfő 12:13
Indul a szezon a SZKES-nél
A nyitás kapcsán egy utcatánc-bemutatóval készültek a fiatalok pénteken az Ady utcában.
Nagykanizsa

Elkezdte a szezont a SZKES Tánccsoport. A nyitás kapcsán egy utcatánc-bemutatóval készültek a fiatalok pénteken az Ady utcában. A produkciók gyakorlása mellett az is fontos cél volt, hogy minél többen csatlakozzanak a formációkhoz.

A minitől egészen a felnőtt csoportokig, mindenki bemutatkozott a pénteki fellépésen, amin a tavalyi versenyszezon táncait láthatta a publikum. Szécsényiné Kápolnás Edina, a tánccsoport vezetője elmondta, a nyáron több táborban vehettek részt a gyerekek, ahol már tudatosan készültek az idei szezonra. Az új évad sok munkával kezdődik, a versenyek télen indulnak.

– Kezdődik az új szezonunk, szeptemberben a kezdő csoportoknak van a beiratkozás. De folyamatosan is lehet beiratkozni, de ez az őszi kezdés nagyobb energiát igényel a részünkről. Ezért is csináltunk meg a mai napon ezt a rendezvényt, hogy egy kicsit lássanak az emberek bennünket, hogy mit táncolunk, hogy milyen táncot táncolunk, kik vagyunk. Egy kicsit nagyobb és több képet adjunk magunkról –emelte ki Szécsényiné Kápolnás Edina, a SZKES Tánccsoport vezetője.

Ur Villő már több éve táncol. Ő azért is ajánlja másoknak ezt a mozgásformát, mert jó levezetésnek és szórakozásnak tartja.  

– Két éve járok és azért szeretem, mert nagyon régóta táncolok, táncoltam már máshol is, és rájöttem, hogy nekem ez az életem, és nagyon szeretem – mondta el Ur Villő, a SZKES Tánccsoport táncosa.

Hegedűs Hanna 7 éve tagja a SZKES-nek, előtte tornászott is, de a táncban teljesen megtalálta önmagát.

– Ez egy stresszlevezetés, szóval levezetheted az összes gondodat itt és rengeteg jó baráttal tudsz találkozni, akik megértenek és együtt egy szuper közösség –árulta el Hegedűs Hanna, a SZKES Tánccsoport táncosa.

A jelentkezéshez egy űrlap kitöltésére van szükség, amely megtalálható a csoport weboldalán. További információt pedig e-mailben kapnak az érdeklődők.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu