+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Filmpiknik
2023. szeptember 19. kedd 12:11
Filmpiknik
Filmpikniket tartott a Loco-Motív Közösségi Alapítvány.
Nagykanizsa

Filmpikniket tartott a Loco-Motív Közösségi Alapítvány. A csoport zenés filmkvízzel, koncertekkel és kertmozival várta az érdeklődőket és a támogatókat.

A Filmpiknik fő célja, az adománygyűjtés mellett, a közösségépítés. Éppen ezért a Loco-Motiv vezetői azokat is meghívták a programra, akik korábban már segítették az alapítvány munkáját.

– Idén második alkalommal rendezzük meg ezt az adománygyűjtő éves rendezvényünket. Reméljük, ez most jobban sikerül, mint a tavalyi, amit sajnos a felénél elmosott az eső. De most úgy tűnik, hogy kegyes az időjárás hozzánk. Készültünk egy filmkvízzel, egy jó kis zenekarral, a Manic Monday zenekar ad egy koncertet, utána pedig megnézzük közösen a Plam Springs filmet, aztán egy kis chillezés a Fülemüle dj-ivel – emelte ki Fülöp Réka, a Loco-Motiv Közösségi Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A Zalaegerszegről érkező zenekar 3 éve játszik együtt ebben a formációban. Egy baráti társaságból alakultak zenekarrá. Mivel mindenkinek foglalt volt a hétvégéje, így közösen hétfőnként játszottak eleinte Egerszegen egy szórakozóhelyen, innen is jött a nevük.

– Nagyon örülünk, mert ezt az itteni fellépést, ezt már pár éve szervezzük Rékával. Ő az alapítvány részéről keresett meg minket korábban. Vagy mi nem értünk rá vagy elmosta az eső vagy valami egyéb körülmény miatt, eddig nem sikerül eljutnunk ide, erre a gyönyörű helyszínre. De most hála Istennek, minden összejött és vagy egy órát fogunk zenélni és remélem mindenki tetszésére – mondta el Szántner László, a Manic Monday vezetője. 

Krug Renáta már évek óta ismeri az alapítványt. Több platformon is látta a programot, amelyen már az előző évben is részt vett.

–Tavaly is voltam a Filmpikniken, és egy nagyon jó kezdeményezésnek tartom, a városlakók részéről, hogy egy ilyen kötetlen, vidám, szabad légkörbe eltölthetünk egymással egy kis időt, és a közösségi alapítványt is segíthetjük így – árulta el Krug Renáta.

A kvíz után a zenéé, a szórakozásé és a filmé volt a főszerep. Az alapítvány sok célt tűzött ki 2023-ra is, ősszel számos további projekten dolgoznak.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu