+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Sikeresen kezdték a bajnokságot
2023. szeptember 20. szerda 13:11
Sikeresen kezdték a bajnokságot
A tömbösített fordulónak a kanizsai uszoda adott otthont. A házigazdák a Balaton VK és a PTE-PEAC csapatát múlták felül.
Nagykanizsa

Dupla fordulóval és dupla győzelemmel kezdett a Kanizsa Vízilabda Sport Egyesület az OB II-ben. A tömbösített fordulónak a kanizsai uszoda adott otthont. A házigazdák a Balaton VK és a PTE-PEAC csapatát múlták felül.

 A férfi OB II-es csapat sikeres nyári felkészülésen van túl Simonka Ferenc, a Kanizsa Vízilabda SE vezetőedzője szerint. Marcaliban a Vasas utánpótláscsapatával edzettek együtt, majd egy horvátországi edzőtábor következett, ahol olasz és horvát csapatokkal tudtak játszani.   

– Ez a mai nap volt igazából a bajnokságnak a kezdete, de ahogy láttátok, azért nekünk túlnyomórészt utánpótláskorú játékosok szerepelnek ebben a bajnokságban, úgyhogy mindjárt dupla fordulóval kezdtünk a bajnokságban, hazai pályán. Ez mindig nagyon fontos egy szezon kezdetnél, hogy jól menjünk bele a mérkőzésekbe, elég agresszívak legyenek. Amit megterveztünk, gyakoroltunk, az sikerüljön. Azért láttátok, hogy itt a végén a kőkemény szoros emberfogásból a Pécs kijött, ami nyilván nekünk annyira nem feküdt, ezekkel a kisebb, fiatalabb játékosokkal. De a Gabi a kapuban nagyon biztos pont volt –értékelt Simonka Ferenc, a KVSE edzője.

N. Horváth Zsigmond elmondta, az OB II-es szereplés mellett a korosztályos országos bajnokságban is játszik, de minden esetben próbálják a legjobb formájukat nyújtani.

– Kettő igazán nehéz meccsünk volt, én úgy éreztem, hogy beleadtunk mindent, amit tudtunk. Végül is megnyertük mind a kettőt és mind a kettőben nagyon sok gólt szereztünk. Elégedett vagyok ezzel a nappal, szerintem jobban játszottunk, mint eddig valaha, és ezért meg is érdemeltük a győzelmet, de nagyon erős volt az ellenfél is persze –  mondta el N. Horváth Zsigmond, a KVSE játékosa.

A kanizsaiak a Balaton VK-t és a pécsi csapatot is 13-10-re múlták felül. Hamarosan rajtol az utánpótlás-bajnokság is, ott az első fordulóban Győrbe utazik a csapat.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu