+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Győztes nyitány
2023. szeptember 20. szerda 13:40
Győztes nyitány
A Kanizsa Sörgyár SE a Bonyhád Vasas AC csapatát győzte le 15:3-ra.
Nagykanizsa

Az NB II-es férfi asztalitenisz-bajnokság első fordulójának adott otthon, hétvégén a Bolyai-iskola. A Kanizsa Sörgyár SE a Bonyhád Vasas AC csapatát győzte le 15:3-ra.

 Eddigi legsikeresebb évét zárta a Kanizsa Sörgyár SE a legutóbbi idényben. Az új szezonban is komoly célokat tűzött ki az NB II-es férfi csapat. Változott a gárda összetétele, de szeretnék megvédeni a címüket, annak ellenére, hogy az osztályváltást nem vállalták. 2024-ben azonban ez is a tervek között szerepel.

– Mai nap a Bonyhád csapatával játszunk. Egy régi komoly ellenfelünk, de úgy néz ki, hogy a meccs már meglesz, biztos, hogy nyerünk. De nagyon kemény ellenfél, nagyon oda kellett rájuk figyelni. A tavalyi bajnok csapatunk talán egy kicsit erősödött is. Régi játékosaink tértek vissza, Nagy Emil és Kahotek Kristóf, úgyhogy nagyon bizakodva várjuk ezt az idényt – mondta el Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár SE elnöke.

Kahotek Kristóf elhatározta, hogy visszatér a csapatba, hiszen több ideje maradt munka mellett az elmúlt időszakban. Úgy érzi, a hétvégi forduló felemásan sikerült, mivel a párost elvesztették, de az egyéni szereplése sikeres volt.

–Igazából pingpongozni szerettem mindig. A társaságot, a csapattársaimat jól ismertem már régebbről, úgyhogy olyan nehéz döntés nem volt, hogy visszajöjjek. Meggyőztek –fogalmazott Kahotek Kristóf, a sörgyáriak asztaliteniszezője.

A következő mérkőzése a férfi csapatnak Dombóváron lesz. Az ellenfél egy fiatal, feljutó csapat, itt is nagy odafigyelésre van szükség, ha győzni szeretne a csapat- hangsúlyozta Jakabfi Imre.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu