+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / A napos B oldal
2023. szeptember 26. kedd 15:06
A napos B oldal
Legújabb megjelent művéről és sok minden másról is hallhatták a népszerű műsorvezetőt hétfőn este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Nagykanizsa

Lehet és kell is tartalmas életet élni ötven-, hatvan-, és hetvenévesen is. Ehhez tanácsokat és útmutatást ad Jakupcsek Gabriella a legújabb könyvében. A napos B oldal – Van élet a 40 után címmel megjelent művéről és sok minden másról is hallhatták a népszerű műsorvezetőt hétfőn este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

A változókorról és a fiatalság talán nem fájó elmúlásáról osztotta meg személyes tapasztalatait, meglátásait májusban megjelent könyvében Jakupcsek Gabriella. A népszerű televíziós személyiség segítségül hívott olyan szakembereket is, akik tanácsokat adnak az olvasónak, egyebek mellett az egészségmegőrzés, a párkapcsolat vagy éppen az öltözködés témájában. A könyvről hétfő este a Médiaház munkatársa, Kovacsicsné Budavölgyi Veronika beszélgetett a szerzővel.

– Igazából a negyven felettieknek szól javarészt, de úgy gondolom, hogy nekem, aki még csak 35 éves vagyok, adott rengeteg olyan támpontot és segítséget, amit most még értékelek és a későbbiekben meglátjuk, miket használjak fel belőle – hangsúlyozta Budavölgyi Veronika, az est háziasszonya.

Hedonisták vagyunk, a pillanatnyi örömökkel elfedjük a problémákat, de nem szembesülünk a lényeggel, és ezt nagyon fontos lenne megérteni – hangsúlyozta Jakupcsek Gabriella. A könyvben boncolgatott provokatív témafelvetésekkel a szerző célja, hogy szembesüljenek az emberek az élet mindennapi kérdéseivel.

– Mi történik negyventől ötvenig, ötventől hatvanig és hogy nincs vége hatvan után sem, tulajdonképpen a könyv ezeket a témákat dobja fel. Azért dobja fel, hogy aztán ezeket én ki tudjam fejteni, mert az az érzésem, hogy a nők egyrészt erről nem nagyon beszélnek, a férfiak előtt végképp nem beszélnek. A férfiak úgy en bloc nem beszélnek erről, és viccesen elütjük az idő múlását, de az azzal járó összes változásról sokkal többet kellene beszélni, mert ez az élet fele – mondta el Jakupcsek Gabriella, író. 

A könyvbemutatón a műsorvezető, újságíró mesélt eddigi munkáiról, a kulisszatitkokról, valamint a terveibe is beavatta a kanizsai közönséget.

 

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu