+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Súlyos vereség
2023. szeptember 26. kedd 15:16
Súlyos vereség
A Kanizsa Arénában rendezett mérkőzés már az első félidőben eldőlt.
Nagykanizsa

Tizenhét gólos vereséget szenvedett a Siófoktól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II-es bajnokság legutóbbi játéknapján. A Kanizsa Arénában rendezett mérkőzés már az első félidőben eldőlt.

 Egy vereség és egy győzelem után várta a harmadosztályba visszasorolt, nemzetközi kupagyőztes ellenfelét a kanizsai gárda az Arénában. Surman István vezetőedző dolgát nehezítette, hogy Kovács Boglárka, Török Petra és Szmerk Lara sem tudott pályára lépni a mérkőzésen. A tartalékos kanizsaiak jól tartották ellenfelüket a meccs elején és a nyolcadik percben még 4-4 volt az eredmény.A következő kilenc perc nem hozott hazai gólt, a siófokiak viszont hétszer is betaláltak és nagy lépést tettek a győzelem felé. A különbséget a vendégek a szünetig tovább növelték és 20-11-es vezetéssel fordulhattak. A játék képében nem állt be drasztikus változás a második játékrészben sem, így lényegében csak a végeredmény volt a kérdés. A Balaton-partiak végül 39-22-re nyerték az összecsapást.

– Nyilván nem azt mondom, hogy most, ha mindenki itt van, akkor megverjük ezt a csapatot, de valószínűleg másképpen alakul. Az első félidőben teljesen eldőlt a mérkőzésnek a sorsa, tehát ez egyértelmű volt. A második félidőt próbáltunk valamilyen szinten a gyakorlás jegyében eltölteni. Akartam mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, hogy bizonyítson. Azt gondolom, hogy volt, aki élt a bizonyítási lehetőséggel. Megyünk tovább, nyilván nekünk nem őket kellett megverni – értékelt  Surman István, a Tungsram SE Nagykanizsa vezetőedzője.

Az öt büntetőt is elhibázó kanizsaiak legjobb góllövője ezúttal is Horváth Alexandra volt, 10 góllal a vendégeknél Bojtok Anna 11 alkalommal vette be a kaput Siófokon új időszámítás kezdődött az NB II-es indulással, a vendégek javarészt amatőr státuszú, utánpótláskorú játékosokkal állnak ki a mérkőzésekre, három fordulót követően viszont így is vezetik a csoport tabelláját.

– Nincs kitűzve célként a feljutás, persze szeretnénk minél előrébb végezni. De igazából arra jó nagyon ez az NB II, hogy a lányok fejlődjenek és folyamatos terhelést kapnak. Szerda-szombat ritmusban játszunk, általában két mérkőzésünk van egy héten. Ez néha kicsit sok is nekik, de a fejlődésüknek ez mindenképp jó – hangsúlyozta Pintér Károly, a Siófok KC vezetőedzője.

Három fordulót követően a Tungsram SE a tabella hatodik helyén áll, a kanizsai hölgyek október 1-én a Moháccsal mérkőznek idegenben.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu