+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Futott a Hevesi
2023. szeptember 29. péntek 16:33
Futott a Hevesi
A „Fut a Hevesi” egy évtizedes múlttal rendelkező program – ezen a napon az intézmény összes osztályát és tanulóját megmozgatják, egy egészséges versengés részeként.
Nagykanizsa

Általános iskolás diákok lepték el csütörtökön a Mindenki Sportpályáját. A „Fut a Hevesi” egy évtizedes múlttal rendelkező program – ezen a napon az intézmény összes osztályát és tanulóját megmozgatják, egy egészséges versengés részeként.

A gyerekek lételeme a versengés, de nemenként, évfolyamonként, egyénileg és osztályonként is eredményt hirdettek a nap végén. Mint azt Kishonti Marianna tanító elmondta: a cél az volt, hogy minden hevesis diák mozogjon, és teljesítse a feladatot, az előírt távot.

– A gyerekek nagy örömmel vesznek részt ezen a programon, nagyon készülnek. El kell mondjam, hogy a szülők is nagyon várják mindig. Ha körülnézünk, láthatjuk, elég szép szurkolótábor jött össze, és mindenkit egyformán, nagyon sportszerűen megtapsolnak, nem csak a mezőny elejét, hanem a végén beérőket is –  vélekedett Kishonti Marianna, a Hevesi Sándor Általános Iskola tanítója.

A legkisebbeknek 400 métert kellett teljesíteni, a gyerekek kifulladva, de boldogan értek be a célba.

– Mi most az előbb futottunk, én eléggé elfáradtam –árulta el Horgos Hanna.

Hanna osztálytársa hasonló véleményen volt, és élvezte a sportos napot.

– Jó volt a futás, és első lettem a futásban – hangsúlyozta Preksen Balázs.

– Nem csak egyéni díjazottakat hirdetünk a verseny végén, hanem a leggyorsabb osztály is jutalomban részesül. Felső tagozaton lány-fiú vegyes váltók is összemérik erejüket, így évfolyamonként ott is tudunk több gyerkőcöt díjazni. Ez is a program célja, hogy ne csak az ügyesebb, a jobb képességű gyerkőcök, hanem a kevésbé jók is sikerélményhez jussanak ez által –mondta el Molnár Gábor, a Hevesi Sándor Általános Iskola testnevelő tanára.

Az elmondottaknak megfelelően csütörtökön szinte egész nap boldog gyermekzsivajtól és szurkolástól volt hangos a Mindenki Sportpályája.

 

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu