+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Férfiak ünnepe a VOKE-ban
2023. szeptember 29. péntek 16:37
Férfiak ünnepe a VOKE-ban
A férfiakat ünnepelték csütörtökön a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.
Nagykanizsa

A férfiakat ünnepelték csütörtökön a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban. A MOL Bányász Nyugdíjas Klub tagjai az év folyamán számos, vidám rendezvényt tartanak, ezek közül az egyik szinte egyedülálló a városban, ez pedig a férfinap.  

Egy igazi összetartó közösség a MOL Bányász Nyugdíjas Klub, a rendezvényeik rendszeresen színt, életet, vidámságot hoznak a ház életébe – fogalmazott Kámánné Szép Terézia igazgató. A csütörtöki eseményen csaknem százan vettek részt.

– Nagyon büszkék vagyunk a MOL Bányász Nyugdíjas Klubra, és a klubon belül, mindannyian tudjuk, hogy itt működik a MAMIK hagyományőrző dalkör. Mindkét közösség nagyon vidám, mindig lehet rájuk számítani, és boldogok vagyunk, hogy együtt ünnepelhetünk munkatársaimmal, ezzel a két szuper közösséggel –nyilatkozta Kámánné Szép Terézia, a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház igazgatója.

A program a jól bevált hagyománynak megfelelően, egy nótás műsorral kezdődött. A MAMIK tagjai rendszerint így alapozzák meg a hangulatot – ezúttal a férfiakat megtisztelve.

– Nálunk ez már nagyon régi hagyomány, hogy nem csak a nőket ünnepeljük. Ezelőtt már 20 éve eldöntöttük, hogy a férfiakat is megünnepeljük, mindig szeptemberben. Nagyon szeretjük ezt a napot, tényleg egy nagyon szép napot fogunk együtt tölteni –árulta el Gaál Ferencné, a MAMIK Dalkör vezetője.

A MOL Bányász Nyugdíjas Klubban lényegesen kevesebben vannak a férfiak, de mint azt a Híradónak elmondták az érintettek: nagyon hálásak ezért az eseményért.

– Meg vagyunk hatva, és hálásak vagyunk a hölgyeknek. Ők ugye hiperaktívak, ők szervezték, ők csinálják ezt az ünnepséget számunkra. Nekünk meg az az üzenete ennek a férfinapnak, hogy igenis, a közösség működése szempontjából nagyon fontos, hogy bár kevesebben vagyunk, mint a hölgyek, de meghatározó a férfiak tevékenysége – fogalmazott Fehér Imre, a MOL Bányász Nyugdíjas Klub elnöke.

Az ünnepre a férfiak is készültek, egy meglepetésműsort adtak elő az összejövetel közönségének.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu