+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Küzdős győzelem
2023. október 30. hétfő 14:35
Küzdős győzelem
Magabiztos győzelmet ért el hazai környezetben a nagykanizsai férfi kézilabdacsapat.
Nagykanizsa

Csalló Ádám tanítványai a Mecseknádasdot fogadták a Tungsram-csarnokban. A vendégek bár sokáig tartották magukat, végül 29-21-re nyert a dél-zalai gárda.  Beharangozó interjúnkban Csalló Ádám is megemlítette, hogy egy teljesen átalakult és megerősödött Mecseknádasd érkezik szombaton Kanizsára. A NEKA elleni döntetlen és a PEAC elleni vereség után, több botlás azonban várhatóan nem fér bele a Kanizsának, ha el szeretné érni a feljutást. A találkozó szoros küzdelmet hozott, az első félidőben a vendégek Simon Benedek kiállítása után 4 percet töltöttek emberhátrányban, de 2-3 gólnál nagyobb különbség csak a szünet előtt alakult ki, akkor néggyel vezetett a Kanizsa. A második játékrészben főleg Füstös beállítása tűnt jó húzásnak hazai részről, aki végül öt gólig jutott, köztük többet extra megoldással szerzett. Ahogy teltek a percek, úgy lett egyre több a hiba a vendégek játékában, és Kovács András révén a hazai kapusteljesítmény is javult. A kanizsaiak abban a tudatban léptek pályára, ha 10 góllal nyernek, visszaveszik a listavezető pozíciót a NEKA-tól. Erre volt is némi esély, de Hári Kristóf utolsó gólja végül a nyolcgólos különbséget állította be. A vendégeket a korábbi tizennyolcszoros válogatott, Frey Tamás irányítja. A vezetőedző szerint leginkább akaratban és hitben maradtak alul.

– Egy bravúr 2 pontért jöttünk, hogy megpróbálunk mindent. Azt gondolom, hogy a csapatomban több játékos kishitű volt, az ütközéseket nem merték felvállalni. Védekezésben és támadásban is látszott a bizonytalanság – nyilatkozta Frey Tamás, a Mecseknádasd vezetőedzője.

Az eredménnyel igen, a mutatott játékkal azonban nem volt megelégedve Csalló Ádám. A hazaiak vezetőedzője szerint ezeket a hibákat ki kell küszöbölni ahhoz, hogy a hátralévő bajnokijaikat be tudják húzni.

– Ez inkább egy melós, szenvedős mérkőzésnek indult, s úgy is folytatódott sokáig. De az a lényeg, hogy sikerült nyernünk. A támadással semmiképpen nem vagyok elégedett, de a védekezésünk az lényegesen jobb volt, mint a legutóbb – fogalmazott Csalló Ádám, a Nagykanizsa vezetőedzője.

A Kanizsára novemberben két hazai bajnoki vár. Előbb 11-én fogadják a Siklóst, majd 18-án a Nagyatádot. Mindkét mérkőzést élőben közvetítjük a Kanizsa Médiaház Youtube-csatornáján.  

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu