+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Szakmai workshop Nagykanizsán
2019. július 19. péntek 15:05
Szakmai workshop Nagykanizsán
A magánszemélyeknek, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló ingyenes tanulási program segítségével a munkavállalók rövid idő alatt sajátíthatnak el új ismereteket.
Nagykanizsa

Egyedülálló, innovatív képzési lehetőségről tartottak tegnap szakmai workshopot a városban. A magánszemélyeknek, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló ingyenes tanulási program segítségével a munkavállalók rövid idő alatt sajátíthatnak el új ismereteket, valamint aktualizálhatják tudásukat. A 20 órás képzésekre Nagykanizsán is várják az érdeklődőket.

Magánszemélyeket, valamint kis- és középvállalkozások szereplőit várta tegnap szakmai workshopjára a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért elnevezésű szervezet. Az eseményen egy egyedülálló képzési lehetőséget mutattak be. – Tulajdonképpen olyan felnőttképzéssel foglalkozunk, ami elsősorban a kompetenciafejlesztésben segíti a nálunk tanulókat. Ez egy minisztériumi konzorciumban megvalósuló program. Olyan rövid tanulási programokat kínálunk az érdeklődőknek, amivel az informatikai, nyelvi vagy akár iparágspecifikus képzéseken vehetnek részt és mindezt ingyenesen tehetik meg - fogalmazott Galambos Adorján, a NYITOK Mobil Oktatási Rendszer divízióvezetője.

A 20 órás képzések erőssége, hogy nyitottak, rugalmasak és innovatív módon nyújtanak olyan ismereteket, amelyekre a vállalkozásoknak szükségük van. Az országban összesen ötvenkét helyszínen hoztak létre Nyitott Tanulási Központot. Nagykanizsán 2008 óta fogadják az érdeklődőket. – Ami itt nálunk, Nagykanizsán valóban működik és több is iránta az érdeklődő, az az angol nyelv. Bár az informatika is most már keresett, de egy időben stagnált nagyon. Most már egyre több helyre igyekszünk bejutni, akár partnercégeken keresztül, akár résztvevők ajánlásával. Ennek nagyon örülünk, mert ez egy pozitív dolog - mondta Bogdán Judit, a Nagykanizsa Tanulási Központ tanácsadója.

Az ingyenes tanfolyamokra olyan 16 és 64 év közötti érdeklődők jelentkezhetnek, akik nem vesznek részt nappali képzésben. A program legfőbb célja, hogy a munkavállalók kiváló munkaerővé, ezáltal pedig a vállalkozások versenyképesebbé és hatékonyabbá váljanak.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu