+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / West of Balaton
2020. június 24. szerda 16:10
West of Balaton
Együtt a nyugati part legjobbjai néven forgalomélénkítő kedvezményrendszert dolgozott ki négy jelentős turisztikai szereplő.
Kápolnapuszta

Együtt a nyugati part legjobbjai néven forgalomélénkítő kedvezményrendszert dolgozott ki négy jelentős turisztikai szereplő. A csobbanást, természetet, kultúrát és kalandot kínáló turisztikai attrakciókat üzemeltetők együttműködését ma aláírással tették hivatalossá.

A Kápolnapusztai Bivalyrezervátumban ma délelőtt számos látogató megcsodálhatta annak a gulyának egy részét, amely még 1994-ben került megmentésre. Az ökoturisztikai látványossággal a Balaton-felvidéki Nemzeti Park is részese a West of Balaton márkának.

-A nemzeti park nem csak alaptevékenységeket, hanem kiegészítő tevékenységeket is végez. Ezekkel finanszírozzuk az alaptevékenységet, ami a természetvédelem. Ökoturisztikai tevékenységet végzünk, látogatóközpontokat, 14 bemutató-helyet tartunk fenn, ezek lefedik a működési területünket, amely körülöleli a Balatont- nyilatkozta Puskás Zoltán, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság mellett, a Zobori Élménypark, a Helikon Kastélymúzeum és a Zalakarosi Fürdő egész éves kedvezményrendszerrel, együttes megjelenéssel készült a régió népszerűsítésére.

-Akkor beszélünk turisztikai desztinációról, ha a szolgáltatók egy élményláncba fel vannak fűzve és a vendég amikor megérkezik akár Zalakarosra, Zalaszabarra vagy éppen Keszthelyre, akkor látja azt, hogy hova tud még elmenni mit tud meglátogatni. Végre látunk egy élő példát arra, hogy négy turisztikai szolgáltató egymást ajánlja- mondta el Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusstratégiai vezérigazgató-helyettese.

A magyaroknak idén a Balaton lesz az első számú turisztika célpontja, amely az elmúlt hetek és az előfoglalások számából is látható. A West of Balaton együttműködéssel a résztvevők a Nyugat-Balaton irányába szeretnék csalogatni a turistákat, ahol kulturális, természeti és épített látnivalókat kínálnak jó és rossz időben egyaránt.    

 

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu