Nemrégiben egy újabb kifőzde nyílt Nagykanizsán. A tulajdonosok már 1 éve szerették volna megnyitni az éttermet, de a vírus miatt ez idáig vártak az indulással. Jelenleg házhoz szállítással oldják meg a vendégek kiszolgálását.
A házias ízek jellemzik a keleti városrészben pár napja megnyitott kis vendéglőt. Az étteremvezető stábunknak elmondta, hogy a koronavírus sok tervüket keresztülhúzta. A járványhelyzet miatt egyelőre csak a kiszállítás üzemel, de a későbbiekben lehetőség lesz helyben is fogyasztani. – Koronavírus előtt szerettük volna megnyitni az éttermet. De közbeszólt, ezért jó egy évet kellett rá várnunk, hogy megtudjunk nyitni. Igazából az egyetemes szolgáltatóknál, az áram-, gázhálózatoknál volt a legtöbb idő amire várni kellett a vírushelyzet miatt. Mivel nincs személyes ügyfélfogadás ott – mondta el Molnár-Darvas Melánia, a Gömbőc Kifőzde étteremvezetője.
Jelenleg egy alkalmazottat foglalkoztat a kifőzde, azonban tervben van a bővítés. – A vírushelyzet előtt próbáltuk a vendégteret, meg a teraszrészt megnyitni, amit most a vírusra való tekintettel nem tudtunk. Amint elmegy a vírus szeretnénk fagyizót is az üzlet elé – fogalmazott az étteremvezető.
A vírusidőszak utáni projektként Molnár-Darvas Melániáék szeretnének különböző rendezvényeken is részt venni ételeikkel, így például esküvőkön, születésnapokon, ballagásokon is lehet majd fogyasztani a főztjüket.
adás
magazin
híradó
