+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Átadták a PENdroid dobogósainak járó elismeréseket
2021. február 12. péntek 14:55
Átadták a PENdroid dobogósainak járó elismeréseket
A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának országos alkalmazásfejlesztő versenyét ezúttal az újonc győri csapat nyerte meg.
Nagykanizsa

Átadták a PENdroid dobogósainak járó elismeréseket. A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának országos alkalmazásfejlesztő versenyét ezúttal az újonc győri csapat nyerte meg. Mint ahogy arról már beszámoltunk, idén is volt hazai siker a megmérettetésen, hiszen a cserhátis csapat a második helyen zárt.   

A szervezők sokáig bíztak abban, hogy a helyszíni döntőt megtarthatják a két online forduló után. A közöségi élmény azonban idén elmaradt, így a PENdroid történetének ez volt az első olyan versenye, amely teljes egészében az online térben zajlott.  

-Ez egy rétegverseny. azt gondolom, ez a 20-30 közötti szám, ami stabilan jelentkezik az ország egész területéről – és ez csapat, értelemszerűen fel kell szorozni. Ez egy nagyon szép szám. Játékot fejleszteni egy nagy szakmai kihívás informatikai szempontból. A csapatmunkát is nagyon jól meg kell szervezni ilyen rövid idő alatt ahhoz, hogy ilyen színvonalas munkák szülessenek – mondta Jaskó Szilárd, a PEN AIT tanszékvezető egyetemi docense.

A végső győztes győri gimnazisták szerint kicsit stresszes volt az elmúlt időszak, de mindenképpen megérte kipróbálni a versenyt, egyúttal tesztelni a tehetségüket. 

-Miután megláttuk a felhívást, amit az osztályfőnökünk küldött nekünk, úgy gondoltuk, ez egy jó lehetőség lenne. Ha nem is feltétlenül a versenyzés végett, hanem az élmény miatt eljönni, kipróbálni – árulta el Benter Alex, a győri Jedlik Ányos Gimnázium egyik diákja.  

A dobogós csapatok az oklevelek és a tapasztalat mellett értékes informatikai eszközökkel gazdagodtak.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu