+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Kerékpáros nap a zrínyis diákoknak
2021. szeptember 21. kedd 15:00
Kerékpáros nap a zrínyis diákoknak
A iskola 50 diákja biciklizett el ma délelőtt a Csónakázó-tóig.
Nagykanizsa

A Zrínyi-iskola 50 diákja biciklizett el ma délelőtt a Csónakázó-tóig. A kerékpáros napot a Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. szervezte a gyerekeknek. A cég a résztvevőknek étellel és itallal, a célba érkezés után pedig ajándékcsomaggal kedveskedett.  

A mai esemény egy horvát-magyar együttműködési program részeként valósult meg. A projekt fő célja, hogy a Zöldtábor felújításával létrehozzanak egy kerékpáros központot, majd egy pumpapályát a Csó-tónál.  

- A projekt az 446 ezer euróról szól, tehát durván 200 millió forintos összegről beszélünk. A Zöldtábor felújítása elég jól halad, már 50 százalékos készültségen állunk és terveink szerint október végéig befejeződnek a felújítások. A pumpapálya közbeszerzési eljárása is hamarosan lezárul, szeretnénk ott is még idén befejezni a munkát, nyilván ebben az időjárás közre tud játszani – mondta Hajmási Bálint, a Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. gazdasági vezetője.

A Zrínyi-iskola ötödikesei folyamatos rendőri kísérettel tekertek a belvárostól a Csónakázó-tóig. A pedagógusok szerint a sportolási lehetőségen kívül a rendezvény egy jó alkalmat adott az osztályok kapcsolatának megerősítésére.

- Szerettünk volna közösségépítés céljából egy közös kirándulást szervezni, így a projekt pont jókor jött. A gyerekek és mi is nagyon várjuk a biciklizést, bízom benne, hogy jól fog sikerülni – nyilatkozta Budáné Józsa Szilvia,a Zrínyi-iskola tanára. 

A Városfejlesztő Kft. a jövőben is szeretne kifejezetten az általános iskolás korosztálynak szóló, a kerékpározást, a mozgást népszerűsítő programokat rendezni.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu