+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Ma már teljes kerettel edzett Kanizsán a magyar férfi junior kézilabda-válogatott
2021. december 17. péntek 13:47
Ma már teljes kerettel edzett Kanizsán a magyar férfi junior kézilabda-válogatott
Sótonyi László csapata két felkészülési mérkőzést játszik az Arénában, az ellenfél vasárnap és hétfőn is Horvátország korosztályos együttese lesz.
Nagykanizsa

Ma már teljes kerettel edzett Kanizsán a magyar férfi junior kézilabda-válogatott. Sótonyi László csapata két felkészülési mérkőzést játszik az Arénában, az ellenfél vasárnap és hétfőn is Horvátország korosztályos együttese lesz.

Tegnap érkezett meg Kanizsára a válogatott, de többen ma csatlakoztak a kerethez. A játékosok nagy részét, szám szerint hetet, a NEKA adja a nemzeti csapatba. A behívót kapó fiatalok zöme rendszeres játéklehetőséget kap az NB I-ben.

– Megvan ez, de mindig két oldala van ennek a dolognak. Egyrészt kell egy olyan fiatal, aki alkalmas arra, hogy bevethető legyen, másrészt kell egy olyan közeg, ahol felvállalják azt a, nem is rizikónak mondanám, inkább azt az áldozatot, hogy a fiatalok óhatatlanul is hullámzó teljesítményt nyújtanak az elején. Szerencsére már sok olyan pozitív példával találkoztunk, például a Veszprém KKFT-nél vagy a NEKA-nál, hogy az élvonalban beköszönnek – nyilatkozta Sótonyi László, a magyar férfi junior kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A horvát csapat a legutóbbi, U19-es Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett, így két színvonalas, hajtós mérkőzésre van kilátás.

– A horvát kézilabda mindig is jó színvonalat képviselt, a világelithez tartozott. A legutolsó Európa-bajnokságon, augusztusban döntőt játszottak a németekkel. Volt szerencsénk a legutolsó válogatott összetartás alkalmával a németekkel játszani, két jó mérkőzést játszottunk, egy döntetlent és egyszer győzelmet arattunk. Most pedig a másik döntős ellen van lehetőségünk felmérni, hogy hol tartunk – tette hozzá Sótonyi László, a magyar férfi junior kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Mindkét találkozó 16 órakor kezdődik, a belépés ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött. A vasárnapi mérkőzést élőben közvetítjük a Youtube-csatornánkon.

Galéria
további friss hírek
31
okt.
14:37
4
Nagykanizsa
Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a városi főkertész is felvette a kapcsolatot a MÁV-al.
Az ügyészségnek meg kell vizsgálnia azt, ami itt történt – fogalmazott Károlyi Attila a Bagolai soron végzett gyérítés kapcsán. Az ügy nagy felháborodást keltett a múlt héten, úgy tudjuk a..tovább olvasom
31
okt.
14:09
4
Nagykanizsa
Ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek érvénybe mindenszentek és halottak napja alkalmából Kanizsán.
A változások ma déltől érvényesek egészen szerda 21 óráig. A megemlékezőket a köztemetőkben hosszabbított nyitvatartással várják egészen csütörtök estig A Zala Vármegyei..tovább olvasom
31
okt.
14:04
5
Nagykanizsa
A szociális étkeztetés, a nappali és a személyi ellátás, valamint a házi gondozás területen is segítséget nyújt a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény.
31
okt.
14:00
4
Nagykanizsa
Koszorúkészítő programon vehettek részt a Kertbarát Klub tagjai hétfőn a HSMK-ban.
Az érdeklődők többnyire hozott anyagokból dolgozva állították össze a díszeket szeretteik sírjára. Halasi Melinda hangsúlyozta, a cél, hogy a saját készítésű koszorúk szokása ezáltal..tovább olvasom
31
okt.
14:00
1
31
okt.
13:37
4
Nagykanizsa
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Nagyatádtól a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabdacsapata az NB II. legutóbbi játéknapján.
31
okt.
13:35
6
Nagykanizsa
Telt házas hangversenyt adott a Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar szombaton a Felsőtemplomban.
31
okt.
13:29
4
Nagykanizsa
A Budapest Bár adott koncertet szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központban.
Az elismert formáció tolmácsolásában a sokak által ismert slágerek csendültek fel, de a megszokottól eltérő köntösben. A Budapest Bár 2007-ben alakult, hogy elkészítsen egy lemezt, ám a nagy siker miatt..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2023.10.31

FORGALOMI VÁLTOZÁSOK    A Tripammer utcai temető környékén kiemelt figyelemre kéri a rendőrség az emlékezőket  

EZ CSONKOLÁS VOLT, NEM GYÉRÍTÉS Nagy felháborodást váltott ki a Bagolai soron végzett munka, a szakértő szerint jogosan 

VERESÉG HAZAI PÁLYÁN Jövő héten kiesési rangadó vár a kanizsai női kézicsapatra   

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
ZNET TELEKOM Zrt.
mnb
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
MTVA2
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu